søndag 31. januar 2010

Babykort til gutt

Fant et bilde på kameraet mitt av et kort eg lagde i sommar. Då blei eg nemlig tante til ein nydelig gutt som heiter Markus, og et kort sammen med fødselsgaven måtte selvfølgelig lagast. Blei dessverre litt hastverksarbeid, men eg syns no resultatet ikkje blei så værst likevel.

Dekorerte fyrstikkesker

I dag har eg endelig fått gjort ferdig ett prosjekt eg begynte på før jul. Dette er rett og slett 4 fyrstikkesker som er limt sammen til ein firkant, og deretter pynta. Snøkrystallene øverst i høgre hjørne er litt vanskelig å sjå på bilde. Fant ideen til dette prosjektet på scrappeforumet scrapping.no

Framsida.
Stempel fra Panduro.

fredag 29. januar 2010

Designervikar

Denne veka har eg vert så heldig å få vere desigervikar for Carina, som er DT-medlem i Sukkersøtt. Oppgava var å følge ei skisse, og det har eg prøvd å gjere etter beste evne. Eg vart faktisk så inspirert av oppgava, at eg like godt lagde to kort :-)

Kort nr. 1

(som fekk vere med i Sukkersøtt-bloggen)

Mitt personlige stempel må selvfølgelig vere med.


Kort nr. 2

Flotte (og billige!) mønsterark fra Nille.

Babystempel fra stempelgleder


Det var skikkelig gøy å få vere med på denne oppgava. Kjente at det begynte å rykke i "scrappemuskelen" straks eg fekk tilbud om å delta. Forhåpentligvis klare eg å holde inspirasjonen oppe, slik at eg får produsert litt meir i tida framover enn det eg har gjort det siste året :-)

mandag 25. januar 2010

På tide med oppdatering??

Huff.. No e det jaggu lenge sidan eg har oppdatert bloggen min ser eg. Begynne å bli temmelig lei av å sjå på det siste kortet eg har lagt ut, så her er det visst på høg tid med forandring. Har hatt ein aldri så liten scrappetørke, men det skal det forhåpentligvis snart bli slutt på. Føler at eg snart er tilbake i det kreative hjørnet, takket vere Carina. Blir skikkelig inspirert til å scrappe når ein ser alt det flotte ho klarer å trylle fram. Eg må berre bøye meg i støvet for ho :-)